Samson Concept – Ett helt nytt klädkoncept öppnar i Sverige

Den 8 september öppnar en ny, unik konceptbutik i Malmö.

Med tidlös design och äkta hantverk kommer man nu kunna köpa och beställa kläder utifrån Samsons tre olika kollektioner: Classic, Fitted och Tailored.

Fokus ligger på dagens businesskvinna:

  • Hennes liv
  • Hennes vardag
  • Hennes fritid

Kollektionen är anpassad för att skapa den optimala veckogarderoben; måndag till söndag. Tanken är att varje plagg i din Samsongarderob ska vara ditt favoritplagg.

Kläderna i butiken andas skandinavisk stil blandad med det sensuella franska.

”Vi är ett svenskt varumärke som grundats med kundens behov i centrum och med äkta hantverkstradition inom sömnadsteknik som utgångspunkt.”

Kvalitet, hållbarhet och goda villkor följer varumärket som en röd tråd och för oss är det självklart att ha den kompletta design- och produktionskedjan i Sverige.

Med tillverkning i Sverige gör vi något som få klarat: att skapa ett högkvalitativt varumärke med svensk produktion

Alla har pratat om att det är i princip omöjligt att tillverka kläder i Sverige, något vi inte kunde acceptera. Vi ställde oss frågan: Vi vet att det inte är möjligt. Men om det var möjligt, hur skulle vi göra då?

Så växte Samson fram.

Vi är stolta över att kunna etablera ett svenskt varumärke inom branschen. Ett högkvalitativt varumärke med kundens behov i fokus, äkta hantverkstradition i grunden och transparens i hela produktionsledet.
— SANNA EKLIND, GRUNDARE AV SAMSON.

Sverige har en lång tradition och historia av konfektionsindustri. Idag finns det få av dem kvar. Vi erbjuder nu världen ett svenskt varumärke att vara stolt över, med allt vad det innebär i kvalitet, stil och materialval.

För oss var det naturligt att öppna vår första butik i Malmö som är en internationell storstad med en historia av konfektion och skrädderi.

Samson representerar det bästa av vårt skandinaviska arv med ett franskt inslag: Vi har tolkat den rena skandinaviska minimalismen och kombinerat den med det sensuella franska. Resultatet blir ett internationellt, tidlöst varumärke som vänder sig till dagens kvinna.

VIP Grand opening den 7 september kl. 17.00 för press och special guests. Kl. 18 presenteras konceptet. Anmäl dig på www.samsonconcept.com/vip

 

KONTAKT / INTERVJUER / FRÅGOR: SANNA EKLIND 0736–566522 / SANNA@SAMSONCONCEPT.COM