VARUMÄRKET

Vi är ett svenskt varumärke skapat av designern Tania Garcia Olmedo och Sanna Eklind. Med många år av arbete med design, hållbarhet och entreprenörsskap startade de Samson Concept 2017. Varumärket handlar om svensk design, perfekt passform och äkta material i högsta kvalitet. 

I konceptbutiken i Malmö (Drottninggatan 36) finner du hela sortimentet och kan också ta del av designprocessen och hitta den perfekta passformen för din vackra kropp.

”Vi är ett svenskt varumärke som grundats med kundens behov i centrum och med äkta hantverkstradition inom sömnadsteknik som utgångspunkt.”

Kvalitet, hållbarhet och goda villkor följer varumärket som en röd tråd och för oss är det självklart att ha den kompletta design- och produktionskedjan i Sverige.

Med tillverkning i Sverige gör vi något som få klarat: att skapa ett högkvalitativt varumärke med svensk produktion

Alla har pratat om att det är i princip omöjligt att tillverka kläder i Sverige, något vi inte kunde acceptera. Vi ställde oss frågan: Vi vet att det inte är möjligt. Men om det var möjligt, hur skulle vi göra då?

Så växte Samson fram.

“Vi är stolta över att kunna etablera ett svenskt varumärke inom branschen. Ett högkvalitativt varumärke med kundens behov i fokus, äkta hantverkstradition i grunden och transparens i hela produktionsledet.”

— SANNA EKLIND, GRUNDARE AV SAMSON.

Sverige har en lång tradition och historia av konfektionsindustri. Idag finns det få av dem kvar. Vi erbjuder nu världen ett svenskt varumärke att vara stolt över, med allt vad det innebär i kvalitet, stil och materialval.

För oss var det naturligt att öppna vår första butik i Malmö som är en internationell storstad med en historia av konfektion och skrädderi.

Samson representerar det bästa av vårt skandinaviska arv med ett franskt inslag: Vi har tolkat den rena skandinaviska minimalismen och kombinerat den med det sensuella franska. Resultatet blir ett internationellt, tidlöst varumärke som vänder sig till dagens kvinna.

 
_MG_6542.JPG
_MG_6459.JPG
_MG_6560.JPG